• Christian Bruun den 09-01-2017

Velkommen til Thomasskolens hjemmeside.

På hjemmesiden kan du finde rigtig mange oplysninger om skolen, og skulle der være noget, som du ikke kan få svar på, er du velkommen til at kontakte skolens kontor på 4466 0166 eller ved at sende en email til [email protected]

Christian Bruun
    skoleleder

Thomasskolen søger 1 lærer og 2 pædagoger

Thomasskolen er en kristen friskole i Skovlunde. Vi har ca. 280 elever fra 0.-9. klasse og 35 medarbejdere. Der er ca. 110 børn i SFO´en. Skolen har en tydelig kristen profil, et højt fagligt niveau og en god trivsel.

Lærer
    Vi søger en lærer der primært kan undervise i biologi, natur/teknik og matematik eller dansk.
    Stillingen er et årsvikariat på fuld tid. Der er gode muligheder for en efterfølgende fastansættelse.

Pædagoger
    Vi søger pædagoger til vores fritidsordning og skole. Du vil indgå i et samarbejde med lærere og pædagoger i skoletiden, ligesom du vil indgå i et team af pædagoger, der arbejder med børnene i fritidsordningen. Vi søger pædagoger, der gerne vil arbejde med bevægelse og udeliv.
    Stillingen er en fast stilling på mellem 70 og 100%.

Vi tilbyder dig:
    En skole og arbejdsplads med højt til loftet.
    Et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangsform.
    Dygtige og velfungerende elever der gerne vil undervises.
    Gode fysiske rammer og faglokaler.

Vi forventer af dig
    At du er uddannet lærer eller pædagog afhængig af hvilken stilling du søger.
    At du kan tilslutte dig og arbejde positivt med på skolens værdier.
    At du vil indgå i et udviklende og samarbejdende fællesskab.
    At du ønsker at udvikle dig fagligt og pædagogisk.
    Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 5. juni 2017
    Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for lærere mellem Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet og for pædagoger mellem BUPL og de frie Grundskoler.
    Tiltrædelse 1. august 2017.
    Ansøgning med bilag sendes til skolens kontor [email protected].
    For yderligere oplysninger kontakt skoleleder Christian Bruun 31392102
    eller SFOleder Lilli Buch 22924479. Læs mere om skolen på www.thomasskolen.dk.

Flittige forældre mødte op lørdag den 29. april i silende regnvejr og fik luget og fjernet affald på skolens grund, sat telt op ved SFOen, monteret tennisbolde på stolene i eventyrrummet, monteret varmeanlæg til teltet og hygget på trods af vejret. Tusind tak til de dejlige forældre, der mødte op og gjorde en forskel!

281933
  • 30-05-2017